EL VÒLEI CATALÀ MÉS SOLIDARI

La Federació Catalana de Voleibol, coincidint amb el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Fruitós, inicia una d'acció solidària, aquesta vegada amb Open Arms.

VÒLEI CATALÀ

Amount Raised:

€20
0%
Completed
Target: €3,000
2 Donations

My story

La Federació Catalana de Voleibol va activar la comissió d'acció social amb la voluntat de col·laborar amb diferents causes a través de l'esport. 

Si fa un any es van aconseguir més de 500 parells de calçat esportiu per portar a una comunitat d'Uganda per promocionar la pràctica de l'esport, enguany, s'activa amb Open Arms per conscienciar que al costat de casa també necessiten ajuden. 

La voluntat és dur a terme diferents activitats al llarg d'aquest any per col·laborar amb aquesta organització que protegeix les vides de les persones abandonades en aigües internacionals que fugen de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa i col·labora a terra ferma amb equips sanitaris, i de recerca en primera línia per afrontar emergències sanitàries o de qualsevol altre tipus que necessitin resposta immediata.

Sito

€10.00

Gràcies!

4/13/23, 2:52 PM

Helena Rigol

€10.00

4/4/23, 10:39 AM

Overall Fundraiser Leaderboard